top of page

Importanța serviciilor veterinare

Actualizată în: 25 oct. 2021

Când dețineți un animal de companie, indiferent dacă este un câine, o pisică sau un alt animal, este responsabilitatea dvs. să oferiți cea mai bună îngrijire posibilă. Din păcate, mulți proprietari de animale de companie subestimează valoarea îngrijirii veterinare de rutină. Cu toate acestea, serviciile de îngrijire veterinară sunt esențiale pentru toți proprietarii de animale de companie. Sănătatea cățelușului sau a oricărui alt animal de companie va fi compromisă dacă este neglijată îngrijirea corespunzătoare. Acesta este motivul pentru care clinica veterinară din Boston Massachusetts recomandă întotdeauna vaccinările timpurii pentru toate animalele de companie, pentru a le proteja de boli; vă ajută să vă protejați animalul de companie de dirofilaria și să vă ofere cele mai bune sfaturi despre cum să vă apărați animalul de companie de această infecție periculoasă care poate costa viața animalului dvs. de companie.




Dacă vă duceți animalul de companie la clinica veterinară din Boston, vă va oferi, de asemenea, sfaturi despre cel mai bun tip de hrană, vaccin și medicamente de utilizat. Datorită costului ridicat al acestui fapt vital, unii oameni îl ignoră și în schimb își asumă sănătatea animalelor de companie. Amintiți-vă că este mai bine să preveniți decât să vindeci; Menținerea stării de sănătate a animalului tău de companie este cel mai bun lucru pe care îl poți face cu serviciile veterinare, mai degrabă decât să aștepți să se îmbolnăvească. Clinica veterinară din Boston oferă câteva motive esențiale pentru care toate animalele ar trebui să consulte un medic veterinar cel puțin o dată pe an.


Vaccinări: Animalele de companie se pot infecta cu diverse boli, mai ales dacă sunt expuse la alte animale. Vaccinurile pentru animalele de companie joacă un rol vital în menținerea animalului dvs. de companie cât mai sănătos posibil, departe de unele boli precum parvovirusul și adenovirusul. Cu toate acestea, ei pot dezvolta o afecțiune care le pune viața în pericol dacă nu își primesc vaccinurile la timp. Clinica veterinară din Boston îi poate ajuta pe proprietarii de animale de companie să-și amintească când sunt datorate vaccinurile și să le administreze în timpul vizitelor de rutină.


Examene stomatologice: cu excepția cazului în care aveți un animal extrem de calm, sunt șanse ca animalul dvs. de companie să nu vă permită să-și periați dinții. Cu toate acestea, la fel ca oamenii, dinții animalelor trebuie examinați și curățați după cum este necesar. Din păcate, animalele pot să nu primească curățarea dinților necesară dacă nu sunt examinate corespunzător. Până la vârsta de trei ani, aproximativ 80% dintre câini și 70% dintre pisici au boala parodontală, așa că este esențial să vizitați medicul veterinar pentru o examinare amănunțită. Veterinarii pot examina dinții animalului dvs. de companie, îi pot curăța după cum este necesar și, în cele din urmă, pot preveni sau gestiona orice probleme dentare.


Detectarea precoce a bolii: nu este întotdeauna ușor să știți dacă ceva nu este în neregulă cu animalul dvs. de companie în calitate de proprietar. Oamenii nu știu întotdeauna ce să caute decât dacă animalul tău suferă în mod evident sau nu se simte bine. Din fericire, la fel ca Boston MA Vet Clinic, medicii veterinari noștri sunt instruiți să recunoască anomaliile în timpul examinărilor de rutină. Fie că este vorba despre o infecție bacteriană, o problemă de greutate sau deteriorarea șoldurilor la animalele de companie în vârstă, consultarea veterinarului poate ajuta la detectarea problemelor și a bolilor cât mai devreme posibil. Permite începerea tratamentului și rezolvarea adecvată a problemei.


Examene fizice: Boston Massachusetts Vet Clinic consideră că acesta este serviciul esențial pe care îl oferim clienților noștri. O examinare amănunțită ne permite să detectăm bolile înainte ca acestea să se manifeste. Palparea animalului dvs. de companie din cap până în picioare ne va permite să găsim anomalii. Atingerea este cel mai avansat instrument de diagnosticare din arsenalul nostru. Desigur, vă recomandăm să faceți analize de sânge procesate anual, similar cu ceea ce sugerează medicul dumneavoastră.


Medicină preventivă și bunăstare: La fel ca Boston MA Vet Clinic, Boston Vet Clinic este concepută pentru a ajuta la menținerea animalelor de companie ale familiei dumneavoastră sănătoase și fără boli. Scopul nostru este de a vă ajuta să reduceți nevoia de a trata și vindeca bolile care pot fi prevenite. Medicina preventivă crește șansele ca animalul de companie să trăiască o viață lungă și sănătoasă. Se realizează prin examinări fizice anuale de rutină ale animalului dvs. de companie, nutriție adecvată, controlul paraziților și utilizarea unui program de vaccinare bazat pe o evaluare individuală a riscurilor pentru animalul dvs. de companie. În funcție de stilul de viață al animalului dvs. de companie, vă putem oferi un program de vaccinare anual pentru trei ani.

16 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page